BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 23, 2011

Terima Kasih .


ASSALAMUALAIKUM 

Sebagai pembuka bicara. Tajuk entry gadis kali nie "Terima Kasih". Aish, maaf sebab suda lame tak mengupdate blog nie :(. Lagi beberapa hari je result exam bagi student UiTM nak keluar. Seriously, gadis nervous. Harap-harap keputusan exam kali nie tidak mengecewakan gadis dan ibubapa. Entry kali nak nak mengimbau kenangan semestar 2C. Before msok semester 3 nie, rase rindu plak kat semester 2 dulu. *mengader lah ko , dulu nak cepat sngt masok sem 3. Terima kaseh yang tidak terhingga kepada semua rakan sekelas kerana banyak membantu dan saling bekerja sama antara satu sama lain. Banyak membantu mengulangkaji pelajaran bersama, gelak tawa bersama, berkongsi lara bersama. *ececeh , dah la tu. Lepas masok semester 3 hope korang ta lah sombong kalau kelas kita tak same lagi. Dan tak lupe juge good luck tok semester 3 nie :).







ini lah wajah-wajah mereka :)



1 comment:

kawan comel :)